Nezgodno zavarovanje za družine in otroke

Na spletno stran smo dodali dve novi podstrani, kjer lahko najdete informacije za:

Zraven individualnega sklepanja so to najpogostejše oblike nezgodnega zavarovanja, ki ji sklepamo.

Družinsko nezgodno zavarovanje je smiselno urediti z namenom zaščite celotne družine na eni polici. S tem si lahko zagotovimo visoka kritja ter pri nekaterih zavarovalnicah pridobimo še kakšno dodatno ugodnost ob njeni sklenitvi.

Za otroke je pogosta sklenitev ob začetku šolskega leta, saj se takrat poveča oglaševanje teh vrst zavarovanj. Kljub temu bi vam ob tem svetovali, da dobro razmislite o kritjih in raje sklenete nezgodno zavarovanje za kritja, ki so pomembna s primerno visoko zavarovalno vsoto. Takšno zavarovanje bo veliko bolj kvalitetno, kot hitre rešitve v obliki paketov z nizkimi zavarovalnimi vsotami.

Izračun

Za obe obliki nezgodnih zavarovanj vam pripravimo tudi brezplačen informativni izračun.

Pri tem bodite pozorni, da pravilno izpolnite podatke. Še posebej pri družinskem zavarovanju je potrebno, da navedete vse podatke o vseh družinskih članih. Tako vam bomo v izračunu lahko zajeli vse osebe in izračunali celotno ceno.

Enostavno preverite ceno za nezgodno zavarovanje. Izpolnite neobvezujoč informativni izračun in pripravili vam bomo ponudbo na podlagi izpolnjenih podatkov.

Kliknite tukaj in izpolnite izračun